Welkom op de website van de GrootSpoorGroep Nederland
 


Navigeer naar=>
De startpagina
GSG info
GSG actueel
Evenementen
Grootspoor links

GrootSpoorGroep info

Ongeveer één maal per 2 maanden hebben we in Zetten een clubbijeenkomst. Dan kan men met eigen treinen rijden,  informatie uitwisselen, video kijken, elkaars aanwinsten van modellen of aankopen bewonderen. De laatste clubbijeenkomst van het jaar houden wij een algemene ledenvergadering. Onze vereniging telt momenteel ongeveer 200 leden waarvan 5 bestuursleden. De functies binnen het bestuur worden vervuld door:

Bestuur GrootSpoorGroep
Voorzitter: Sander Jongeleen Evenementen: Willem van Oers
Secretaris: Rein Nonnekes Algemeen: Henk Vernig
Penningmeester: Toon Hasselman
Redactie clubblad: redactie@grootspoorgroep.nl
Public relations : pr@grootspoorgroep.nl
Een veel gestelde vraag is: wat is de GSG voor een club en wat is er te zien en te doen op een clubdag van de GSG? Een van onze leden heeft hiervoor een mooie videofilm gemaakt.

> klik hier of op de foto om de film te starten

Nog steeds te verkrijgen bij de Grootspoorgroep, deze mooie GSG-container van Piko met het nr.30000, met aan beide zijden een opdruk van het logo en text van de Grootspoorgroep. Steun onze club door deze container te kopen voor slechts 30 euro ex verzendkosten.
Ophalen is natuurlijk ook altijd mogelijk.
Voor meer GrootSpoorGroep informatie mail naar: info@grootspoorgroep.nl

> Info over de GrootspoorGroep > Het GrootSpoorGroep Festival in 2019 > GSG nieuws en info > Het clubblad van de GrootSpoorGroep > Youtube videokanaal GrootSpoorGroep > Informatie over het lidmaatschap
Snel toegang tot meer informatie over de GrootSpoorGroep en de modeltreinhobby? Even klikken op een pictogram hierboven en u bent er!
Laatste aanpassing: 13.06.2020
GrootSpoorGroep Nederland
emailinfo@grootspoorgroep.nl