Welkom op de website van de GrootSpoorGroep Nederland
 


Navigeer naar=>
De startpagina
De Wanmolen
Wat is er te zien
Nieuws

> terug naar de GSG website GrootSpoorGroep Festival: wat is er te zien  

Bij dit Festival staan de grote modeltreinen centraal: alle facetten van deze boeiende modeltreinenhobby kunt u komen bewonderen. Hier vindt u een overzicht van hetgeen er te zien is. (stand per 16-07-2018).

Bij entree van de Wanmolen vindt u de infostand van de GrootSpoorGroep. Hier kunt u kennismaken met de onderwerpen waar de GSG zich mee bezig houdt. En als extra voor nieuwe leden hebben we een bijzonder interessant welkomsgeschenk klaarliggen!GrootSpoorGroep
De GSG promotiebaan
Deze baan is regelmatig te zien bij evenementen. Het is een modulair opgebouwde modelspoorbaan van 10 x 6 meter met een natuurgetrouwe kopie (schaal 1:22'5) van Nederlands oudste station: het station Valkenburg. Een enthousiaste groep GSG leden is continue bezig met het verfraaien van deze modelbaan.

Presentatie live steamgroep
Grote modeltreinen die niet werken met electriciteit op de rails maar echt moeten worden 'opgestookt'. Onze livesteamgroep zal u graag laten zien wat er allemaal bij komt kijken om een stoomlocomotief te laten rijden.

Digitale clubbaan
Een van de hoogtepunten bij dit Festival is de digitale GSG clubbaan. Vele treincombinaties kunnen tegelijkertijd en afhankelijk van elkaar rijden dankzij de modernste digitale techniek. Onze digitale specialisten zullen u graag vertellen hoe dat allemaal werkt.

Leveranciers en fabrikanten
Piko Nederland
Ed's Gartenbahn
Boerman modelbouw
GrootSpoor.com
D&B Link
BigTrainWorld

MBS Nederland
Multischaal Modelbouw
Laatste aanpassing: 16.07.2018
GrootSpoorGroep Nederland