Treinbeurs Koog a/d Zaan

eurospoor
Categorie
Nederland
Datum
zondag 25 september 2022 09:45
Locatie
Buurthuis 'De Vuister' - 44, Molenwerf, Koog aan de Zaan, Zaanstad, Noord-Holland, Nederland
1541WR, Nederland
Adres
Molenwerf 44
Postcode Plaats
1541 WR Koog aan de Zaan

Een van de eerste treinbeurzen die er in Noord-Holland plaatsvond was deze beurs te Koog aan de Zaan eind tachtiger jaren. En zelfs een aantal deelnemers van het eerste uur zijn nog steeds op deze beurs aanwezig. De meesten komen uit de regio, maar soms komen ze ook van veel verder weg, tot en met Duitsland aan toe.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

De deelnemers aan de beurs zijn echte rashobbyisten en die kunnen u de fijne kneepjes van de modelspoorhobby bijbrengen. Laat u zich gerust voorlichten over de mogelijkheden die de modelspoorhobby biedt. Men is u graag van dienst.

De bar is het centrale gedeelte tussen de diverse ruimtes die wij in 'De Vuister' benutten. Zo is de ruimte rondom de bar benut voor deelnemerstafels en zijn er doorgangen naar twee kleinere ruimtes en 1 grote zaal.

Toch blijft er nog genoeg ruimte over om een kopje koffie, soep of een broodje te nuttigen.

 
 

Alle datums

  • zondag 12 juni 2022 09:45 - 14:15
  • zondag 11 december 2022 09:45
  • zondag 25 september 2022 09:45

Powered by iCagenda