• header1.jpg
  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header7.jpg
  • header8.jpg
  • header9.jpg

 Lid worden?

Informatie over het lidmaatschap.

Toch maar liever lid worden van een vereniging in plaats van anoniem discussieren op een internetforum met mensen die u niet kent? Wij verwelkomen u graag als lid van de GrootSpoorgroep! Op onze clubdagen kunt u mensen leren kennen met dezelfde passie voor grote modeltreinen, u kunt ervaringen uitwisselen en leren van onze ervaren experts!
Ook kunt u deelnemen aan verenigingsactiviteiten.
De GrootSpoorGroep is aangesloten bij de NMF. Hierdoor kunt u profiteren van de speciale treinhobby-verzekering. Dat is zinvol als u met uw treinen gaat rijden bij iemand anders, of deelneemt aan een verenigingsactiviteit.

Contributie GSG 2023
Leden: € 45,00
Gezinsleden: € 22,50
Bij aanmelding tijdens het lopende jaar wordt de contributie naar rato aangepast.
 

Lid worden van de GrootSpoorGroep kan door hier te klikken om het aanmeldformulier te downloaden.

Dit formulier kunt u uitprinten, invullen en opsturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie dient voor 1 januari te worden overgemaakt naar rekeningnummer NL20INGB0007287852 t.n.v. GrootSpoorGroep Nederland, met de vermelding van: contributie GSG 2023.

> GSG-infoblad Nederlands
> GSG-infoblad Duits
> Statuten en huishoudelijk reglement van de GrootSpoorGroep Nederland
Geen Adobe reader? > als u hier klikt kunt u de gratis versie downloaden

container2

Nog steeds te verkrijgen bij de Grootspoorgroep, deze mooie GSG-container van Piko met het nr.30000, met aan beide zijden een opdruk van het logo en text van de Grootspoorgroep. Steun onze club door deze container te kopen voor slechts €  30 ex verzendkosten.
Ophalen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Voor meer GrootSpoorGroep informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.